Ontdek onze vacatures 👇

Werken bij Imog, daar zit muziek in!

Maar je hoeft niet te kunnen zingen om in ons team te passen. Wij werken vol goesting samen rond 4 centrale woorden die wij in een klavertje vier samenbrengen : uw nr. 1, doen, gezond en innovatief. Deze woorden vertalen onze visie en missie in concrete zaken. Ontdek al onze vacatures, je vindt vast een job die op jouw lijf is geschreven ! MEN KAN SOLLICITEREN T.E.M. DONDERDAG 16 FEBRUARI 2023- de mondelinge examens zullen doorgaan vanaf maandag 27 februari 2023.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Duurzame wereld

Werken bij Imog betekent je steentje bijdragen aan een duurzame maatschappij. Imog is al meer dan 50 jaar de lokale afvaloverheid, actief in verschillende pijlers van de circulaire economie

Bijscholing

Een bijscholing op maat draagt bij aan je persoonlijk ontwikkelingsplan.

Fietsvergoeding

Gezond en milieuvriendelijk naar het werk dankzij de fietsvergoeding.

Waarom bij Imog werken ?

Draag je steentje bij aan een duurzame maatschappij

Wat is een intercommunale?

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier